top of page
Basket scoren.jpeg

SCHRIJVEN PROJECTPLAN

Heb je een idee, dat je graag uitgewerkt ziet in een concreet projectplan? Maar ontbreekt het je aan tijd of prioriteit om het 'van het bierviltje' eens echt op papier te zetten? 

Ik schrijf bijvoorbeeld project- en communicatieplannen, praktische handboeken, subsidie- en fondswervingsdocumenten, bidbooks en sportprogramma's.    

Ik ben een allrounder die graag strategisch denken combineert met praktische uitvoering. Daarnaast houd ik gewoon van taal en van teksten. En van complexe zaken versimpelen. Ik denk met je mee, stel kritische vragen en denk vast twee stappen vooruit naar de uitvoering. Jouw idee en visie blijft altijd leidend in het eindresultaat.

MIJN AANPAK

Een intakegesprek is altijd vrijblijvend en gratis.Hierin bespreken we (liefst uitgebreid) de inhoud van de vraag en de gewenste uitkomst. Vragen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld; in hoeverre is je idee al concreet, welke kaders zijn al duidelijk en welke nog niet, welke informatiebronnen zijn er beschikbaar? 

Op basis hiervan maak ik een urenindicatie en stuur ik een heldere offerte.

Ik werk flexibel: mijn kantoor is waar de Wifi is. Het liefst werk ik minimaal 30% van de afgesproken projecturen bij de opdrachtgever op locatie. 

Facturen stuur ik per maand, een duidelijke specificatie van de gewerkte uren en eventueel gemaakte reiskosten voeg ik er altijd bij. 

Schrijven projectplan: Diensten
bottom of page